A A A K K K
для людей із порушенням зору
Пришибська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Кременчуцький місцевий центр з надання БВПД з метою правової освіти населення надає для ознайомлення квітневий випуск 2021 р. просвітницької газети “Правовий вісник”

Дата: 29.04.2021 15:19
Кількість переглядів: 855

Зустрічайте черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області продовжує випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У квітневій електронній версії газети читайте про те як можна отримати безоплатну правову допомогу не виходячи з дому та скористатися послугами системи БПД завдяки мобільним застосункам «Безоплатна правова допомога» та «Твоє право».

В Україні стартував онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав» - у чому він полягає, який порядок подання конкурсних робіт та які умови конкурсу читайте у черговому номері видання.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області інформує про реалізацію проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» - про його мету та особливості реалізації читайте у квітневому випуску газети.

У рубриці «Життя ОТГ» дізнайтеся про приклад ефективного розвитку Оболонської об’єднаної територіальної громади. Про особливості розвитку освіти, культури, медичного обслуговування та інших сфер життєдіяльності громади розповідає Борис Пустовойтов, голова Оболонської ОТГ.

У рубриці «Актуальна тема» анонсовано надання роз’яснень з трудового законодавства фахівцями Управління Держпраці у Полтавській області.

У рамках проєкту «Громада без насильства» патрульною поліцією Полтавської області ініційовано курси з самооборони для жінок, які потерпають від домашнього насильства - про програму курсів читайте у квітневому випуску газети.

Про свій життєвий шлях та професійний досвід у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» розповідає начальник відділу Глобинське бюро правової допомоги Максим Журенко.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка адвокат консультує, сторінка Регіонального представництва Уповноваженого Верховної ради України з прав людини, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців системи БПД.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

 

Приємного читання!

 

***      Посилання для гіперссилки: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSqAmoKwdK-NLtlZ6YfFhzwiqkro_4r3Ty6u74cAOuIRJf-niaDLO_Buq4NyN1AyuqOBg7sD0cOfr3Y/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&slide=id.p


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь